你用的精油安全嗎?

☆ 在 詐騙 王國 的 台灣,敢騙 的人 就 可能 蒙騙 過關,可惡 的 食安 殺手!★ 還好 我 使用 的 是 多特瑞 dōTERRA 的 精油,一家 敢 主動 提出 成份 驗證 的 精油 公司!

❖ 你 用的 精油 安全嗎?

☆「純天然」精油 驗出 78 % 塑化劑
~

http://m.news.ebc.net.tw/news.php?nid=64430&utm_referrer=http%3A%2F%2Fm.facebook.com%2F

~分享~網路文與網頁~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s